unutturamaz seni hicbir sey 

1. Unutturamaz seni hiçbir şey unutulsam da ben
    Her yerde sen, herşeyde sen, bilmem ki nasıl söylesem
    Bir sisli hazan kesilir ruhum eğer seni görmesem
    Neşemde sen, hüznümde sen, bilmem ki nasıl söylesem

şeklinde şahane güftesi ve insanının içinin acımasına sebebiyet veren şahane bestesiyle en baştacı türk sanat müziği eserlerinden...
    #412717 (susamsokagi, 10.07.2006 21:23)
  2. http://www.youtube.com/watch?v=jKANseL8zm0 +

değişik bir versiyonu.
    #1042633 (abuzittin zelzele, 23.12.2006 13:55)
  3. sözleri tam olarak;

unutturamaz. seni hiçbir şey.
    unutulsam da ben. ah, unutulsam da ben.
    unutturamaz.
    seni hiçbir şey.
    unutulsam da ben. ah, unutulsam da ben.
    her yerde sen, her şeyde sen.
    bilmem ki, nasıl söylesem?
    her yerde sen, her şeyde sen.
    bir sisli hazan kesilir ruhum. eğer görmesem.
    ah, eğer görmesem.
    her şeyde sen, her yerde sen.
    her yerde sen, her yerde sen.
    #1396400 (lindadayda, 10.03.2007 16:11)
  4. fena efkar yapan türk sanat müziği eseri.. insanlar dertlensin, bir yere bakakalsın diye yazıldığı söylenir..
    #2025098 (celebi, 28.07.2007 02:49 ~ 02:51)
  5. rakının yanında en güzel mezelerden birisidir. muzeyyen senar muhteşem okur. bir anlık sessizlik anında "unuuuutturaamaaaz" diye bir giriş yapar ki, insan o anda ölebilir.
    #2631558 (arude50, 26.11.2007 11:45)
  6. beste ve güftesi ekrem guyer'e ait nihavent bir eser. unutamayanların ya da hatırlanmaktan nefret edenlerin şarkısı. ya unutulur hatra gelmeyecek şekilde ya da daima hatıralardadır. "her yerde sen, her şeyde sen, neşe ve hüzünde sen" derken nasıl unutulabiliyorsa.
    #3155508 (fredo bebe, 17.03.2008 22:31 ~ 22:37)
  7. (bkz: denedim olmuyor)
    #3155548 (anata o gi shiteimasu, 17.03.2008 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

unutturamaz seni hicbir sey başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. unutturamaz seni hicbir sey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unutturamaz seni hicbir sey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» judas be my guide » anna osmushkina » alessandro del piero » idealizm » nantes » kayinti » devamli musteri » bekar birakan 5 ask hatasi » alinan ekmegi yolda kemirmek » tersten okunusun tersten okunusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games