unuttum aski 

kapat
  1. ilker çalışkan parçası. iskender paydaş'ın çorbada tuzu olduğunu direk belli eder.

Beste,Söz :ilker Çalışkan
    Aranje :iskender Paydaş

unuttum aşkı kusura bakma
    telaşlıyım biraz heyecanlı
    uzun zaman oldu öpüşmeyeli
    unutturdular...

yaz günü kar,
    kar yağıyor
    üşüdüm biraz
    sarıl ne olur

yaz günü kar,
    kar yağıyor
    üşüdüm biraz
    sarıl ne olur
    #2707220 (hendrix, 17.12.2007 15:42)

© 2008 - uludağ sözlük

unuttum aski başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unuttum aski ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unuttum aski nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birak daginik kalsin » supermassive black hole » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » pentagon » lost » mufteri her zaman haklidir » zorunlu gonulluluk » cheapdeath » cirilciplak gitar calmak » adako » eskisehirspor » kalpsiz adam » gumushane » eskisehir » turkiye de devlet teklif ediyormus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » david lynch filmlerini begenmek » zollinger ellison sendromu » chinese democracy » dis teli » canim kelle istiyor » bulent ersoy un canli yayinda osurmasi » ruyada dis hekimi gormek » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » schenardi » geri donusum kutusu » gondar » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » kara mancar » iki sozluk yazarinin evlenmesi » uds