unuttugum varsa soyleyin lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. komik bir sey varsa soyleyin biz de gulelim
  2. unuttugum erdemlerden yeni bir giysi
  3. sen unuttugum bir yaramsin hala kanayan
  4. senin bildigin kadar benim unuttugum var
  5. soyleyin
  6. soyleyin yildizlar
  7. bu sarkiyi soyleyin
  8. cay soyleyin abime
  9. bu da mi gol degil ha soyleyin
  10. soyleyin anama aglamasin

© 2008 - uludağ sözlük

unuttugum varsa soyleyin lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. unuttugum varsa soyleyin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unuttugum varsa soyleyin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk maymunlarin insandan geldigi gercegi » yankee go home » corlu » kisisel istatistiklerim » rc » max jack » bizimkiler » gizli es cinsel oldugu icin tasak gecilmek » kalbimin efendisi » loui andersson a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci