unutmadim unutmus gibi yapiyorum 

kapat
  1. platonik aşıkların sıklıkla duydukları bir cümle daha. zorlamayın efendim. Eğer karşıdan bir talep gelmezse, siz ne kadar inandırırsanız inandırın kendinizi, olmaz o iş. sonra da "...ama kem küm..." derken "unutmadım, unutmuş gibi yapıyorum, zaman geçiriyorum. şu okul bitsin suratını gören aseksüel olsun!" diye kafiyeli bir cevabı elinize alabilirsiniz.*
    #424856 (tankut kabza, 14.07.2006 14:21 ~ 14:22)
  2. borç alındığıda yapılan faydasız bir avunma tarzı.
    #424867 (pilotmont, 14.07.2006 14:25)
  3. karsi tarafa "seni sallamiyomus gibi yapiyorum" demek anlamina da gelir.
    #424873 (dramtatatam, 14.07.2006 14:27)
  4. unutmamış ama unutmuş gibi yapan bir kimsenin asla kurmayacağı cümle.. zira onlar unutmuş oldularına inandırmaya çalışmaktadırlar kendilerini ve çevrelerindeki herkesi.. bu cümleyi kurarak asla bir çuval incirlerini berbat etmek istemezler..
    #424890 (canzone arrabbiata, 14.07.2006 14:31)
  5. -ya gecen bir kız vardı ya yanında neydi adı
    -ayla mı
    -yok o diil
    -yeşim mi
    -heh o çıktığı var mı onun
    gibi yalandan muhabbetlerde kullanılan durum

(bkz: uyumuyorken uyuyormuş gibi yapmak)
    #425208 (vince81, 14.07.2006 16:18)
  6. biraz da "elimden bu geliyor" demek gibidir.
    #631927 (paradigma, 13.09.2006 19:18)

© 2008 - uludağ sözlük

unutmadim unutmus gibi yapiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. unutmadim unutmus gibi yapiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unutmadim unutmus gibi yapiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulanti durdurtan basliklar » bankayi soymaya giderken bankaya para yatirmak » degmesin yagli boya » karadeniz de 17 kuyunun 14 unde dogalgaz cikmasi » ya sev ya ba daba du » christopher nolan » oss ye gec kalan insan » ayin yuzeyine yazilan cumle » yagmur atacan » rascal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci