unutamayanlarin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen de unut
  2. unut
  3. unut onu
  4. unut onu gonlum
  5. bildiklerini unut
  6. olanlari unut
  7. unut sevme
  8. kolaysa sen unut
  9. unut dediler
  10. unut sevgili

© 2008 - uludağ sözlük

unutamayanlarin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unutamayanlarin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unutamayanlarin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» damda gezer miyav miyav der » walk over » kktcell » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » okul zilinin imperial march ile calmasi » iu sozluk » temel bilgi teknolojileri » zorya luhansk » jerusalemm » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » umursanmamak » tygers of pan tang » birak daginik kalsin » lena headey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 31 cm » fernando alonso » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » restore » devrimci turkiye » takvim i vakayi » helal sut » 15 mayis 2006 » ismail turut » cankiri » yih yih » turklerin elinde bir alman tacir » ahmet altan » serdar akinan » atvde aglamak