unutamayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eski sevgilisini unutamayan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

unutamayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unutamayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unutamayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3g » bob woodward » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » gigi la trottola » jelena jankovic » private sozluk » no one there » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » 1000 entry » entry eksilerken godfather theme dinlemek » canim kelle istiyor » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » reverie harlequin forest » allah inanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 15 mayis 2006 » halklar kardestir lan cahil aptal » kara carsaf giyilmez giydirilir » converse giyen erkek erken bosalir » full cikista olmak » as i am » zengin pici » nezaket » zamane sozluk » porfirio diaz » alevilik bir mezhep degildir » odtu de kizlar teklif ediyormus » bir kadinin en masum oldugu an » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » fifa 09