unutamam seni 

kapat
  1. Uşşak makamında eser.
    Söz-Müzik: Ş. Ayhan Özışık

Gün gelir de beni unutursun demiştin
    Kalbimdeki bu hicranı uyutursun demiştin
    Ne ben seni unutabildim
    Ne bu gönlümü avutabildim
    Ne bu derdimi uyutabildim
    Unutamam seni
    Unutamam seni
    Unutamam seni
    Unutamam
    Aşkını çekerim geleceksin diyerek
    Belki gözyaşımı sileceksin diyerek
    Ne ben seni unutabildim
    Ne bu gönlümü avutabildim
    Ne bu derdimi uyutabildim
    Unutamam seni
    Unutamam seni
    Unutamam seni
    Unutamam
    #446569 (july4th, 21.07.2006 12:20)
  2. safiye soyman'ın yorumuyla dinlendiğinde tüyleri diken diken eden şarkıdır.
    #446581 (deep, 21.07.2006 12:23)
  3. unutmaya çalışmaktan ziyade, unutmamak için elinden geleni yapan, akıp giden hayata uzaktan bakan, acı çekmeyi seven bir kişinin sözü.
    #632738 (scarlet, 14.09.2006 00:57)
  4. (bkz: unutama beni)
    #703757 (snoptik, 07.10.2006 02:50)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=UJE2SXg6u4c +
    buradan güzel bir yorumunu dinleyebileceğiniz şarkı. ağlamak istiyorum sayın seyirciler...
    #2661567 (nikim yok benim, 04.12.2007 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

unutamam seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unutamam seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unutamam seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz feneri dernegi » belediye otobusunde aglamak » yildiz tabya » hizli okuma teknikleri » nevarki » imminent » antalya » 30 kg dashakli adam » plutarco elias calles » isinmak icin vodka icmek » jelena jankovic » alanur ozalp » vice » bolu » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marmara 34 » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » osurmanin dayanilmaz hafifligi » sabetayist » bir kendini begenmislik olarak din » kuran i yere atan kizin sonu » namarak » deniz fidel che » cankiri » brokerx5 ya da mustang » mr and mrs brown » safak saymak » emma shapplin » opsene lan » fk vojvodina