unlulerin yaran hikayeleri 

kapat
  1. burhan çaçan kot pantolon almak için bir levi's mağazasına gider. satıcı burhan çaçan'a " levi's 501 " model bir kot verir denemesi için, burhan çaçan kabinde kotu dener ve satıcıya dönerek " bu bana dar geldi bunun 502'si yok mu ? " der.

edit : başkasının yalancısıyım
    #2981615 (tombalak oglan, 10.02.2008 12:41 ~ 12:42)

© 2008 - uludağ sözlük

unlulerin yaran hikayeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unlulerin yaran hikayeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unlulerin yaran hikayeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halki ekonomik kriz ile korkutmak » galatasarayli » bagirarak sevismek » luther » kocaelispor » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » kedikemal » hattori hanzo nun baseball sevmesi » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » persepolis » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » noise gate » sair uuserlardan siirler » cocuklar duysun lan artik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » facebook » iran » afyonkarahisar » sakarya universitesi » moskova » apu nahasapeemapetilon » metrobus soforu » iran da kadin olmak » doktor nazim » abdurrahim karakoc » sabri sarioglu » muneccimle cinsel iliskiye girmek » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » kagit mendil