unlu turk buyugu polat alemdar dan bir vecize ornegi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (2 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

unlu turk buyugu polat alemdar dan bir vecize ornegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unlu turk buyugu polat alemdar dan bir vecize ornegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unlu turk buyugu polat alemdar dan bir vecize ornegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» null morpheme » postmodernizm » milan baros un fasist olusu » badi ekrem » yaran msn nickleri » zekeriya oz » kopek kovalarken ters takla atan insan » uc kamasutra bir playboy okumak » batmaya mahkum firma isimleri » lorik cana » eski sevgili » umit aktan » muteahhit » sorumluluk benim » firat haber ajansi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » totiman » kadin cantasinin icinden cikanlar » ikile kocum » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » erkek » tayyip oglunu askere gonder » buzlu » murat boz bizi de boz » mufredata uymadan ders vermek » sari ceketliler » vatan » rolex » tahsin sarac » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci