unlimited power 

kapat
  1. türkçeye "sınırsız güç" olarak çevrilmiş olan kitap. anthony robbins adlı ilkokul mezunu bir kişi tarafından yazılmış, bir dönem korsanı hemen heryerde mevcut idi. nlp sisteminin ön aşamalarından birisidir. insanı motive edip başarıya ulaşmasını sağlar.
    #1789456 (tutankhom, 19.06.2007 11:42)
  2. palpatine'in mace windu'nun kıçına force lightning verirken haykırdığı cümle. tüyleri diket diken eder.
    #3633173 (milistr0ke, 07.07.2008 18:06)

© 2008 - uludağ sözlük

unlimited power başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unlimited power ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unlimited power nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mozzart » islam » unlulerin kisisel iletileri » tatilden yeni donen is arkadasi » witricity » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » japonyaca » sarhos » cennetten kovulan » basliklari alt alta okumak » yaran facebook gruplari » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » antu com » tanrinin hayalgucu » pinarwadi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall bize de ayfon alsana » erkege tecavuz etmek » isyan marsi » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » muneccimle cinsel iliskiye girmek » yerfistigi » brother in law » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » ertugrul saglam » ben bu yaziyi sana yazdim » var misin yok musun mevlut un annesi » ask borusu » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » son tavsiye edilen entrylerim