unleashed memories 

kapat
  1. 2001 yılında piyasaya sürülmüş bir lacuna coil albümü.
    tracklist:
    01-heir of a dying day
    02-to live is to hide
    03-purify
    04-senzafine
    05-when a dead man walks
    06-1:19
    07-cold heritage
    08-distant sun
    09-a current obsession
    10-wave of anguish
    #3179470 (jhhj, 23.03.2008 10:13)

© 2008 - uludağ sözlük

unleashed memories başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unleashed memories ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unleashed memories nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» no tanri no cry » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » kenofobi » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » waterloo » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » mufteri her zaman haklidir » dunyanin en korkulan taraftari » skibbe nin istifa etmesi » entry eksilerken godfather theme dinlemek » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » kuzgun » abd » tunceli de mini etek giymek » stalker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wahayra » tayyip bey urkek bir kedi gibiydi » ahmet yildiz olmedi » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » dogan heper » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » akcakoca » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » sufjan stevens » tanri yanilgisi » uludag sozluk un reklam almasi » benim niye yok » kolbasti » serhan kelleozu » rs