universiteyi bakire bitiren kiza diploma vermek 

kapat
  1. bazi testleri gectikten sonra gercek diplomayla beraber verilen diploma.
    #2813442 (sobaninyanindayatanevkedisi, 09.01.2008 18:33)
  2. (bkz: bakire diploması)
    #2813444 (Set Me Free, 09.01.2008 18:34)
  3. üniversiteyi univeriste * sanan zihniyetlerin ürünü eylemdir, gereksizdir.
    #3359344 (uretim cini, 05.05.2008 12:05)
  4. hala namusun bacak arasındaki soğan zarında olduğunu düşünenlerin serzeniştidir. kendi kız kardeşlerini üniversiteyekayıt ettirirken bak kizim bu okulu bakire bitir sana kurdale takacam şeklinde bir cümle kurmalarını beklediğim kişilerce ortayaatılmıştır muhtemelen.
    #3359364 (reanarchy, 05.05.2008 12:11)

© 2008 - uludağ sözlük

universiteyi bakire bitiren kiza diploma vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. universiteyi bakire bitiren kiza diploma vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu universiteyi bakire bitiren kiza diploma vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prisoner » vacuum cleaner » komur demokrasisi » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » sari ceketliler » harp uzerine » evire cevire dovmek » gecen gun yine sevisiyorum » esen » zamansiz » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » joneca » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » depeche mode » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biz daha olmedik ulan » 24 kasim » komet » fenerbahce nin adami milli yapmasi » julius aghahowa » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » ahmet yildiz olmedi » jose joaquin moreno verdu » bjk » jazzamor » roman pavlyuchenko » jelena jankovic » kizil anka » cift katli otobus » insan