universitede tuvalette sigara icmek 

kapat
  1. lisede yapılan bu alışkanlığı üniversitede de devam ettirmektir. üniversitede sigara içilebilen yerlerin olması bile * tuvalette sigara içmenin verdiği zevki vermez bu öğrencilere göre.
    #3135972 (Halidov, 14.03.2008 01:51)
  2. sigara yasaklarının artmasıyla artık daha sık görmeye başlayacağımız durumdur.
    #3135983 (euthanasia, 14.03.2008 01:54)
  3. Daha inandırıcı ve tatlı olması açısından kapıda bir gözcü bırakıp,

- Atın sigaraları, atın bölüm başkanı geliyor. şeklinde atraksiyonların yapılabileceği bir ortamdır.
    #3136069 (mysee, 14.03.2008 02:26)
  4. sidik, bok ve sigara dumanının birleştiği kokuyu ciğerlere çekmektir.

(bkz: afiyet olsun ahmet)
    #3136079 (life style psychedelic, 14.03.2008 02:28 ~ 02:29)
  5. uludağ üni. eğitim fakültesinde sık karşılaşabileceğiniz durum.zira fakülte içinde sigara içmek yasak olduğu için, ders aralarında millet tuvaletlere toplanıp lise günlerini yad* ederek, duman ve sidik kokuları arasında, bir taraftan yd** bölüm başkanına veya hizmetlilere yakalanmadan sigara içmeye çalışır ve o anda uü eğitim fakültesinin geldiğiniz liseden bir farkı olmadığını bir kez daha anlarsınız.
    #3136655 (leni, 14.03.2008 11:04)

© 2008 - uludağ sözlük

universitede tuvalette sigara icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. universitede tuvalette sigara icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu universitede tuvalette sigara icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adanali » kosheen » moskova » recep tayyip erdogan in msn i » keskek » anne » gokhan zan in sakatlanmasi » hayatta anlik mutluluk veren seyler » bursa » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » eski sevgiliye mektup » engin ceber » jargon yapmaya kasan yazar » sair uuserlardan siirler » alp arslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zengin pici » allah abd yi krizle cezalandirdi » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » genc fenerbahceliler » basliklari alt alta okumak » bir populer kultur magdurunun ruyalari » higgs bozonu » yolcudur abbas baglasan durmaz » yasamsal tespitler » trt nin irib le girdigi is birligi » babam cok zengin benim » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » medar i iftihar » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » joe smith