universite ortaminda hatun kaldirmak 

kapat
  1. lisede okuyan her genç erkeğin rüyası.
    #3398905 (jack daniel, 15.05.2008 01:42)
  2. başlangıçta vakit çeirmek amaçlı yapılmak istenen fakat daha sonra erkeklerin karşı cinslerine aşık olmasıyla noktalanan tecrübesiz erkek davranışı, kısmi abazanlık içgüdüsüdür.
    #3398948 (sanatsadim, 15.05.2008 02:08)
  3. tek derdin kaldırmaksa , universitedesin artık reşitsin git staj yap ne biliyim ders ver para al biraz karaköy'e git..
    yaşlılardan başlarsın , o azgınlıkla seninki herşeye kalkar zaten sonra bi bakmışsın ruslara terfi etmişsin..

tanım:bu kadar üzerine düşünülecek bi hadise değildir..aklı pipisinde genç abazanlara kader kısmet aşk vs. demiyeceğim , nolduklarını bilmemelerinden mütevellit korkarlar muhafaza..ama diğer abazamsı muhabbetlere katılıp ortam yapan temiz adamlara sesleniyorum: piç olmayın arkadaşım , kızlara delik gözüyle bakmayın..tarkan bile dedi bak karma diye..aaa olmadı mı tarkan çizdi mi karizmayı o zaman lost'a bakın..kader kısmet desmond penny gerçek aşk..yapmayın yavrum böyle muhabbetler..
    #3398955 (hefeweizen, 15.05.2008 02:12)
  4. konserlerde oluyor bu. görüyorum, ilk olarak ''ya ben göremiyorum amaaa!'' şeklinde bir cümle çıkıyor hatunun ağzından ve ''ee madem göremiyorsun en öne gidelim (gidelim de tüm fortcular senle beraber beni de ellesin)'' demek öküzlük olacağından herhal ''omzuma alayım madem seni'' yemi sallanıyor ortaya. (yem herhalde, detayını bilmiyorum.) sonra bir bakıyorum, kızı almış omuza apış arası koklayıp kendinden geçiyor kavat, bir nevi kaldırıyor yani, her iki anlamda da elbette. ee fiilde ''tatmin'' esas olan en nihayetinde, öyle değil mi?
    #3398964 (lanetpanc, 15.05.2008 02:16 ~ 02:21)
  5. üniversite ortamında uyuyakalan hatunu uykusundan uyandırma fiili.
    #3398966 (grand ekinoks, 15.05.2008 02:17)
  6. eylemlerde olur sıklıkla.

geçen gördüm mesela. birkaç kız kendini fakültenin önüne zincirlemişti. işte bilmem hangi hayvanın katline son diye, bilirsiniz. güvenlik geldi ilk haliyle. ''hayırdır kızlar'' şeklinde sakin bir ''ikaz''da bulundu sonra. da anlamadı kızlar. bağırtı çağırtı epey bir devam etti. derken jandarmayı gördük olay mahallinde. ''kızlar dağılın, zor kullanmak zorunda bırakmayın bizi'' gibi bir şeyler söylediler de ben pek anlamadım, uzaktaydım zira. kızlar da nerden gaz aldı bilinmez ''orantısız güce ....'' diye karşılık verdi jandarmaya. evet, enteresan işler oluyordu. az yaklaşayım dedim ve içlerinden birinin biraz kısık bir sesle biraz da kinayeli ''adelet ve kalkınma istiyoruz'' dediğini duydum. sonra bir baktım, jandarmayı da bu söz/slogan gaza getirmiş olmalı ki kızlar bir güzel kaldırıldı fakültenin önünden, kırıldı zincirleri.

ilginç olan, kızlar giderken bile slogan atıyordu, dikkat ettim özellikle. ''kır zincirlerini proletarya'' falan diyorlardı hatta. ben ''sözlük kullanıcısı'' olduklarını düşünüyorum, çağrışımın amına anca bir sözlük kullanıcısı bu kadar koyardı zira.

''kızlar kaldırılsın'', buna lafım yok. ama bu şekilde değil, lütfen.

edit: ahahah kızlar kaldırılsın evet, kökünü kurutalım bunların ki sonra birbirimizi s.kelim di mi? ya bir sktirin gidin.
    #3399038 (lanetpanc, 15.05.2008 02:53 ~ 18:37)

© 2008 - uludağ sözlük

universite ortaminda hatun kaldirmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. universite ortaminda hatun kaldirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu universite ortaminda hatun kaldirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goosebumps » bunu icerde sag birakmazlar geyigi » dionysus » unity pub » gotunden korkan ibnedir » adi tuvalet kagidi » kimiz » xsara » f 15 » her sey dahil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games