universite birde herkesin dunyayi kurtarmasi 


kapat
  1. okuduğu iki kitapla dünya düzenini değiştirmeye kalkan, siyasetin ne olduğunu bilmeden ideoloji sahibi olan, her emperyalizme küfredeni dava arkadaşı belleyen yeni yetme türk gencidir. sözlüğümüzde de çok vardır bu denyolardan.
    #1420232 (karpuzkabugu, 17.03.2007 00:09)
  2. çok hayalperest olan, yeni üniversiteye giren ve lise psikolojisinden kurtulamamış ergenin düşüncesidir.
    #1420561 (seytanprenses, 17.03.2007 01:08)
  3. idealist 1. sınıf aslan parçası daha fakültesine ayak basar basmaz dakika bir gol bir hemen fakültenin kulüplerine balıklama dalar. ardından idealist aslan parçası ülkenin ilk uzay üssünü kurmayı yada tekstil makinelerinin motorlarını geliştirmeyi felan hedeflerler ki daha yavrular yol yordan bilmezler vize final gerçeğinden de haberleri yoktur. ilk vizede aslın ayarı verilir bu yavrucaklara bir daha gıkı cıkmaz yağız delikanlılarımızın.
    #1420620 (chazsmyr dhuunyl, 17.03.2007 01:19 ~ 01:20)
  4. Üniversiteyi büyük umutlaarla kaznmış, üniversiteye geldiğinde sudan çıkmış balığa dönmüş insandır(cik).
    #1423560 (veterinary38, 17.03.2007 21:38)

© 2008 - uludağ sözlük

universite birde herkesin dunyayi kurtarmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. universite birde herkesin dunyayi kurtarmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu universite birde herkesin dunyayi kurtarmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir demet tiyatro » annenin yaninda fingerboard calismak » dulgerbob inciryapragi » paytaht » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » hayat yoldasi » condominium » mihail fridman » hz omer » ismimuzundiyenickimkisaolsun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci