unisom 

kapat
  1. oldukça ucuz bir uyku ilacı.çok fazla etkili olduğu söylenemez.
    #149038 (pasifagresif, 04.04.2006 14:23)
  2. Benim gibi uyuşturucu iğnelerin*bile sökmediği bir bünyede iki kat dozda yeterince etki yapmasıyla takdirimi kazanmış, sadece gece değil, gün boyu uykulu ve uyuşmuş gezdiren kimyasal.
    #1028128 (baybars, 20.12.2006 19:32)
  3. uyutmaktan çok kafa ağırlaştırmaya, düşünceleri bulanııklaştırmaya yarayan uyku ilacı. her bünyede aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok elbet.
    #1084856 (discopolos, 31.12.2006 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

unisom başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. unisom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unisom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piyon satranc oyununun ruhudur » camarades » icraat » carlitos tevez » the bucket list » elina kallstrom » 3000 ytl ile nasil hayatimi surdururum » esit ise esit ucret » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » tubitak mam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games