unicefin fonlari sayesinde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. b tipi yatirim fonlari
  2. devlet yatirim fonlari
  3. sozluk sayesinde issiz kalmak
  4. sozluk sayesinde para kazanmak
  5. laiklik sayesinde seriat istemek
  6. internet sayesinde zengin olmak
  7. turkiye medeniyet ile akp sayesinde tanisti
  8. abd eyaletlerini nba takimlari sayesinde bilmek
  9. akp secimleri fenerbahce sayesinde kazandi
  10. dtp sayesinde fasistlik egilimi gostermek

© 2008 - uludağ sözlük

unicefin fonlari sayesinde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. unicefin fonlari sayesinde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu unicefin fonlari sayesinde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » askin insana yaptirdiklari » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » knife » neyzen tevfik » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » ulusoy » acid death » jorg haider » id » lee ritenour » high end » cok doluyum sozluk » hipnogojik fenomen » yapay cim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz show » nazim hikmet ran » bc brno » peugeot 307 » efsane komutan » can t smile without you » wyler » le porta » hela yerine bela diyen yasam formu » tremor » guitar flute and string » ctrl alt del » tourette sendromu » 1232 » toby marks