uni rock fest 

kapat
  1. http://www.biletix.com/event.htm?id=JUNI2
    gördüğüm kadarıyla opeth gibi bir devi içinde bulunduran beni benden şimdiden almış "haziran gelsin ulan!" dememe sebep olmuş organizasyon.
    (zuvvar, 25.03.2008 01:12 ~ 01:13)
  2. bu seneki organizasyonda opeth, testament, dark tranquility, orphaned land, pentagram gibi devleri bir araya getiren ve bize kocaman bir yuuuhhh çektiren, kahrolsun rock'n coke dedirten festival. her beraber çullanmak lazım.
    (haku, 09.05.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» euro 2008 i ilker tahsin anlatsin » ercan saatci » osurmadan sicmak » yumurta » code red » benimle mi bot bagladin » psion » tuzla da herkes suclu » alpullu seker fabrikasi » bekledigim gemiler » mahalle arkadasinin kendini peygamber sanmasi » osman paksut » yerlerde debelenerek gulen msn smileyi » rota » paolo nutini » cool ne lan » junior » hasan sabbah » konsekant vadi » nilgun belgun » kapanmayan otobus kapasina aduket cekme istegi » waltham forest college » just dropped in » ismail yk ve nihat dogan cumhuriyeti » hector st john de crevecoeur » cennetten kovulan » level atlayan yazar » kardemir karabukspor » 2080 eurovision sarki yarismasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa