unexpected 

kapat
  1. heroes dizisinin 1. sezon 16. bölümünün adıdır.
    (muhasebeye giris, 11.06.2007 13:53)
  2. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 15.03.2008 16:24)
  3. ing. umulmayan, beklenmeyen anlamına gelir.
    (alone with everybody, 15.03.2008 16:36)
  4. 1) c programlama dilinde compile yaptıktan sonra verilen hatalardan biridir. *
    2) 5. nesil bir yazar. *
    (RockBursa, 17.03.2008 15:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 4 minutes » cesme ogrenci festivali » sozluk ne oluyor gotun basin oynuyor » kale nin tarihi eserleri » galatasaraylilarin genel ozellikleri » mevlut erdinc » ay coregi » birikim » domaine hasret yumusak g » yataktan kalkip corbaciya gitmek » kirletmek guzeldir » her bosluk doldurulur » sound check » ben geneleve gitmem diyen erkek » kanal d » misafirlikte erken uyanip yatakta mahsur kalmak » 2008 turkiye gp » ihsan cibelik » okul kapisina satici giremez yazmak » nuri sahin » hanimeli » awol » emre aydin » ab uno disces omnes » pikolo klarinet » yazarcizer » sadik gultekin » super arkadas » john terry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa