undo olayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. undo
  2. undo control
  3. tan olayi
  4. 120 olayi
  5. 14 ler olayi
  6. alp in olayi
  7. bursa olayi
  8. olayi resmilestirmek
  9. garanik olayi
  10. eminsu olayi

© 2008 - uludağ sözlük

undo olayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. undo olayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu undo olayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin » deniz feneri » juan pablo angel » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » ahmet yildiz olmedi » uludag sozlukteki esmerler » son » elektrik muhendisini tamirci sanmak » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » hey dostum fransa demistin irak cikti » sol » namussuz aksamlar » oskanyan a tayyip erdogan ayari » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » matias emilio delgado » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » how i met your mother » yaran msn iletileri » e entertainment » windows 7 » alioum saidou » hale pakcan » karnibahar kokusundan kurtulmak » nikah masasi » sinifta sigara icmek » 50 karakter » webmasterlar icin kaynaklar » esra ceyhan » kate winslet » cebinde akrep olan erkek » resim dersinden kopya cekmek