un tuz seker 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hangi koltuk senin bana soyle seker seker
  2. bayramda seker toplayan cocuklara toz seker vermek
  3. seker bayraminda seker kesmek
  4. seker gibi seker hoca
  5. seker
  6. kup seker
  7. ne seker sey
  8. toz seker
  9. kac seker
  10. seker mod

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» unlulerin kisisel iletileri » yurtici kargo » toplu tasima araci » hayattan gitgide silinmek » burning bridges » ucretli ogretmenlik » cirkin kadin yoktur az votka vardir » 1854 » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » juiced 2 hot import nigthts » bezgin » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » kadinlariniz sizin tarlanizdir » birakti hepsi » hamdi bey e tesekkur etmek » alkis agasi » mehmet cagcag » 17 aylik bebege tecavuz » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » venividivici » dolores o riordan » trt » recep tayyip erdogan » rizeli olmak » musayit » msn de kelime kelime ileti gondermek » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » filthy whore a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa