un cuvali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kum cuvali
  2. bok cuvali
  3. turk cuvali
  4. patates cuvali
  5. seker cuvali
  6. uyku cuvali
  7. bok cuvali gibi dusmek
  8. un cuvali gibi vurdukca tozar
  9. patates cuvali tasidigini sanan otobuscu

© 2008 - uludağ sözlük

un cuvali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. un cuvali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu un cuvali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar ortac tarzi dans » arjen robben icin alternatif meslekler » gozyasi » online yazarlar » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » mulayim » odeion » disprozodi » herkesgibi » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » yabanci gruplarin turkce mealleri » righteous kill » sosyal demokrasiyi sol sanmak » dis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canim seninle oynamak istiyor » gsstore org » duran toplarin usta ismi » gerekli gereksiz killanan yazarlar » gul » birlikte olecek miyiz » muz kokulu sampuan » servet cetin » hayat ne cabuk geciyor » hasmir99 » lisa garland » dindarlari anlayamamak » bir derdim var yasanmisliklari » ketoral sampuan » dusunce akimi yavaslamasi