umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak 

kapat
  1. vallahi çok korkunç bir şey hacım, hani umutla öss'ye hazırlanıyor ya gençler, tabi büyük sınavdan önce küçük denemelere de giriyor, işte bu denemelerden iyi puan alamamak insanı moralman çökertiyor.
    kısa dialoglarla anlatmak daha mantıklı bu olayı;

lan bu sene kazanacam üniversiteyi diyerek yeni bir seneye başlayan ergen, ilk denemelere giriyor çok umutlu

- hacım naptın son denemeyi?
    + mnyskim 223 falan aldım,
    - hmm aga olsun daha senenin başı eksik konuların vardır
    + öyle hacı bekliyoruz işte biz de

bu muhabbet ilk beş on deneme böyle gider, çok güzel avutur insan kendisini, lan konumuz eksik falan diye senenin ortasına doğru yükselir puanlar falan derken senenin ortası olur bir anda

- hacım şu son denemeyi naptın çok kral denemeydi tam öss ayarı
    + mnyskim 228 falan aldım,
    - abi olsun ya, biraz zordu hem şu son üç ay çok mühim ne arttırırsan şimdi arttırırsın
    + hee işte biz de bekliyoruz

son üç ay mühimdir falan derken her denemeye bu sefer olacak diyerek giren üniversite öğrencisi adayımız gün geçtikçe olaya iyice kendini kaptırmakta bu sefer istediğim puanı alacağım diyerek girer denemelere, başarıcam ulan geçecem hepinizi miktiklerim falan der herhalde içinden.

- hacım naptın şu türkiye geneli deneme sınavını
    + götüme soktum mnyskim her denemeden sonra çıkmak zorunda mısın lan sen karşıma
    - yok yahu ben öyle bir sorduydum
    + sitiir git gözüm görmesin seni , türkiye geneli imiş mına kodumun dershanesi

falan derken son bir ay mühimdir diyenler mi son on beş gün son yüz metre gibidir depar atarsan kazanırsın diyenler mi son hafta ders çalış millet gezer sen kazanırsın diyenler mi falan derken son denemeye girilir, işte bu son deneme son umuttur, büyük umutla girilir, sabah erken kalkar aday, kahvaltısını yapar evden çıkarken babasına selam eder dua et bana der girer sınava;

- hacım naber ?
    + ne o lan bıdık sormıcan mı denememi?
    - noldu lan iyi mi bu sefer
    + iyiydi aslında ama bunda da kaydırmışım mına koyim!!!

yani demem o ki, çok çalışmayan, orta halli çalışan öğrenciler hiç bir zaman deneme sınavlarından istedikleri puanı alamazlar, bu iş istikrar işi iyi ve düzenli çalışan götürüyor işi, son bir ay önemli haaa çalışın, öperim gözlerinizden.
    #3424919 (goodboy, 21.05.2008 00:22)
  2. özelliklede büyük sınava az bir zaman kalmışken gerçekleşirse şu tepki verilebilir:

denemeninde, dershaneninde, testininde, sınavnında, anasını avradını sülalesini bacısını .................

ardında bir sonraki sene aynı dershaneyemi devam etsem yoksa değiştirsemmi diye düşünceler başlar.
    #3425043 (seksi gitar solosu, 21.05.2008 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni reklamcilik » yaran tekel bayii isimleri » delta » sozlukteki varoslar » yeniceri » lemuria » dolar tanrisina tapinan islamci » gheorghe hagi » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » mini etek giymeyi tercih eden kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games