umut yuklu bahar 

kapat
  1. yasaklanmış bir umut altınçağ albümü.
    #2004736 (diyonsos, 25.07.2007 02:37)

© 2008 - uludağ sözlük

umut yuklu bahar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. umut yuklu bahar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umut yuklu bahar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samimiyet » papyon takmak tatara zulumdur » are you there » istanbul a donmek » banco de gaia » turklerden nefret etmek » herkes vatanini sever » desmodus rotundus » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » kardese yapilan iskenceler » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » ab grubu izleyici » kadinlarin benzetme meraki » cok tatliymissin » 12 ekim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farmakokinetik » turkiye » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » etkileme sanrilari » verbal » enlarge your penis » popstar alaturka » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » tikicanlar cezaevi » zeynep tokus » yarak kafali » oy verme kriterleri » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » sehitlerin naaslarinin curumemesi