umut sokagi 

kapat
  1. basrollerini kadir inanir ve sehnaz dilan ın paylastigi, kadir inanır ın "ali silvan" adlı bir kabadayıyı canlandırdıgı 1986 yapımı yesilcam filmi.
    #2830717 (el matador, 13.01.2008 02:18)

© 2008 - uludağ sözlük

umut sokagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. umut sokagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umut sokagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asr i saadet jargonu » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » havlusuz remzi » banu guven » mental map » rui manuel trindade jordao » cin » gunluk hayat » as i am » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » agzi dolduran gulme efektifi » fellowship » orhan pamuk » sirraid » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » ua pasali » slovakya » o yazar benim » emma shapplin » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » taraf » hassas dislere sahip olmak » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » genc fenerbahceliler » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » al yesil dokun anneler » hopa kultur sanat ve deniz festivali » aybars lebib » toprak mansion