umit unal 

kapat
  1. Moda tasarımcısı.umitunal com
    (miksaj, 10.08.2006 01:06)
  2. atölyesi asmalımescit'te, aynı zamanda hepsi grububu o giydiriyor.
    (pafküf, 22.02.2007 10:18)
  3. 9 eylül sinema mezunu senarist, yönetmen.Sade insan.Bezgin *tavırlarıyla hayran bırakır.Teyzem i kendisi çekse daha güzel olacakmış.

filme alınan senaryoları :

(bkz: Teyzem) (halit refig)
    (bkz: Milyarder)(kartal tibet)
    (bkz: Hayallerim, Aşkım ve Sen)(atif yilmaz),
    (bkz: Arkadaşım Şeytan) (Atıf Yılmaz)
    (bkz: Piano Piano Bacaksız)(tunc basaran),
    (bkz: Berlin in Berlin) (sinan cetin)
    (bkz: Amerikalı) (serif goren),
    (bkz: Yaz Yağmuru) (tomris giritlioglu)
    (bkz: 9) (kendisi)
    (bkz: Anlat istanbul)(kendisi)
    (bukalemin, 28.02.2007 16:02 ~ 16:03)
  4. '9'la takip edilecek yönetmenler listesine eklediğim,
    'anlat istanbul'un fikir babası ve filmin beş yönetmeninden biri olarak
    yerini sağlamlaştıran, türk filmi seven bir dostumun ısrarıyla
    tv'de 'teyzem'i izleyip 'iyi senaryoymuş ama daha iyi çekilebilirmiş'
    diye iç geçirirken senarist olarak ümit ünal'ı görünce iyice kanım kaynayan
    senarist-yönetmen. son film projesinin ayrıntılarını öğrenmek isteyenler buyursun:
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=222479
    (meister writer, 28.05.2007 12:09 ~ 12:10)
  5. modacı olanın tasarım dışında da düşünen biri olduğu röportajlarından belli. kısa bir alıntı yapayim: ''Dünyanın genelinde ciddi bir agresiflik var. Öfkeli toplumlar olmaya başladık. Kuzey ülkeleri daha sakin. Sinemada dogma akımını, detaylı ama sakinliğin içinde derinleşen kültür yapısını yalnızca kuzeyde görüyorum. Buna ihtiyaç duyulan bir dönemde olduğumuza inanıyorum.''

son olarak sinemacı olan ümit ünal'la ilişkileri üzerine bir soru-cevap'la bu entriyi sonlandırayim:
    +Sinemacı adaşınız Ümit Ünal'la tanışıyor musunuz?
    -Tanışmak zorunda kaldık! 90'larda, ikimizin de ödül aldığı bir dönem oldu. Onu aradıklarında beni arıyorlardı! internette Ümit Ünal'ın çizimleri diye bir bölüme rastlamıştım, çizimler de fotoğraf da diğer Ümit Ünal'a ait, ama hayat hikâyesi benim! Gazetelerde benimle ilgili bir yazı çıkıyor, yanına onun fotoğrafını koyuyorlar. Sinemayla ilgili bir konuda da benim fotoğrafım kullanılıyor. Sonunda tanıştık. Çok beğendiğim dört-beş yönetmenden biri o.
    (vakur, 09.02.2008 07:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oral seks » anam anam diyim ben sana » mad money » hepsi hepsi hayat nasil olsa » huseyin uzmez » divx arsivi yapmak » madem ermenisin istemeden vermelisin » ahirette gote girecek entryler » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » banana joe » kizlik testi » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » tayfa » music for a nurse » var misin yok musun » blow up » tecavuz insanlik disidir » son ders » firat parlak » black metal suicide » i thought i knew it all » fastjel » banned from heaven » turkiye sozluk » bir uzayli ile evlenmek » yaran fotograflar » ask » montgomery cliff » otobuste sikisip coluga cocuga karismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa