umit dogan in moderator olmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. umit dogan
  2. bes gol yiyen takimda yine de umit olmasi
  3. umit milli takima secilen umit isimli futbolcu
  4. sevgilinin moderator olmasi
  5. arkadasin moderator olmasi
  6. agustos ta dogan kizlarin tehlikeli olmasi
  7. izel ve nihat dogan in birlikte olmasi
  8. bluevelve nin sozlukte moderator olmasi
  9. enelhakki nin gizli moderator olmasi
  10. sabri sarioglu nun moderator olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

umit dogan in moderator olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. umit dogan in moderator olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umit dogan in moderator olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahadet getirmek » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » ali riza yildiz » ville laihiala » milk cup » alevilik bir mezhep degildir » sirraid » fotograf » laikligi hayat tarzi zannetmek » atesle barut yan yana durmaz » harun yahya vs einstein » orijinalinden guzel olan coverlar » onurkul » hakkari » fucking fag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a room with a view » fenerbahce den nefret etme sebepleri » cebit » rambo okan vs bebek okan » bana fenerbahce mi geri verin » mus » insan » somali yazarlar » zeytinburnu » o my freaking god » safak saymak » beduk » max payne 3 fall to the dark » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » ataturk un karga kovalarken olmesi