umit bozkurt 

kapat
  1. besiktas dışında genclerbirligi ve konyaspor forması da giymiştir. futbol hayatını; denizlispor ve gençlerbirliği'nden eski hocası olan ersun yenal'ın yanında vestel manisaspor'da sürdürmektedir.
    #785922 (fowler, 29.10.2006 02:48)
  2. konyaspor forması giydiği sırada abdelhazer el saka ile savunmanın göbeğinde iyi bir ikili oluşturan stoper. ofsayt taktiğini ise, el saka' nın kızının ismi olan aya' yı kullanarak yapıyorlardı.
    #1567334 (abberline, 25.04.2007 03:29)
  3. tüm futbolcular arasında en sağlam karakterli olanlardan biridir ümit bozkurt...
    #1567337 (abra kadavra, 25.04.2007 03:31)
  4. erman gursacar ile birlikte nevio scala dönemindeki beşiktaş savunmasının ağzına sıçan kimse.
    #3163823 (ferrole, 19.03.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

umit bozkurt başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. umit bozkurt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umit bozkurt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu » ben ki sevmekten hic usanmam » concept insan » olgar verim » uaral » yasadiklarimdan ogrendigim bir sey var » stay with you » mersin buyuksehir belediyesi » bonservis » sarkilara takmis yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci