umit besen arif susam kavgasi 

kapat
  1. ibo şhowda hararetli bir tartışması olmuştur ikisinin.Sen taverna müziği yapıyorsun ben romantik müzik yapıyorum.Bu olayda arif susam ezikliğini göstermiştir.Arif susam çok eski bir şarkıcıdır ama onu nedense kimse bilmez.Ümit besenle kıyaslanamaz bile.
    #958181 (otosel, 06.12.2006 13:51)
  2. (bkz: sen ben kavgası)
    #958184 (otosel, 06.12.2006 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

umit besen arif susam kavgasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. umit besen arif susam kavgasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umit besen arif susam kavgasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grim » ergenekon suclamalari ve saniklarin tam listesi » aydan siyavus » fler » basbakan serefsiz degildir » limk com » yan gitmek » en iyi kitap baslangiclari » gerda taro » barack obama a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci