umidi insanlara verdim ben kendie hic saklamadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asktan umidi kesmek
  2. umidi kestiren sarkilar
  3. eski sevgiliden umidi kesmek
  4. sevilmek umidi sevmekten beter
  5. gercek hayattan umidi kesip internette yasamak
  6. herseye ragmen turkiye den umidi kesmeme nedenleri
  7. ben red oyu verdim
  8. soz verdim
  9. insanlara inanmamak
  10. insanlara guvenmek

© 2008 - uludağ sözlük

umidi insanlara verdim ben kendie hic saklamadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. umidi insanlara verdim ben kendie hic saklamadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umidi insanlara verdim ben kendie hic saklamadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» exodus » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » oldum de uyandim » halkevleri » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » viski cacik » dr renaud paris » uludag sozluk un reklam almasi » kultursuz dinazor » beyaz show » ortadogu » alkislarlayasiyorum com » kosheen » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umursanmamak » yaran fikralar » iphone3g » joe smith » the genius of charles darwin » ned flanders » ask acisi » zts dubnica » malatya » valon » fk vojvodina » el kurutma makinesi » vicortus » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » recylcle bin