umged 

kapat
  1. uyuşturucu ile mücadele ve gençlik derneği. tamamen gençler tarafından ekim 2007 de kurulmuş ankara menşeili dernek. son zamanlarda ankaranın cephesi geniş, önünden geçeni bol duvarlarında "uyuşturucuya hayır" sloganı ile kendini göstermektedir. internet sitesi için:

http://www.umged.com/
    #3730883 (nerde kalmistik, 27.07.2008 22:45)
  2. hagaden, günde 10 kere felan duvar yazılarına denk gelebileceğiniz şeymiş bu, ankara'da.
    #3777171 (pyndemonium, 06.08.2008 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

umged başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. umged ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umged nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amsterdam » adiadokokinezi » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » insanin basina gelebilecek en kotu olay » kip winger » komedi dukkani » uludag sozluk ihtiyar heyeti » iste gidiyorum » ergenekonu tersten dusunmek » nouriel roubini » kuru kebap » online » nurel » buyuyunce garipsenebilecek isimler » samata » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3mo amjha » d n » logitech » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » aleksi » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » anket memis » cobhc » beyaz show » powerade » d a » manowar » fettos » adoption » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek