umarim yeterince aciklayici olmusumdur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aciklayici bilgiler el kitabi
  2. dukkan kapatma nedenini aciklayici yazilar
  3. umarim
  4. umarim vs insallah
  5. umarim her sey istedigin gibi olur
  6. umarim bir gun tanisirim denilen hatunlar listesi
  7. umarim dindar olacak kadar yaslanmam
  8. sen beni aldatamazsin ama ben seni umarim aldatmam
  9. insallah yerine umarim diyen insan
  10. yeterince

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » cakal ev arkadasi » polat kafa kes » lerzan mutlu » dib sahne » rapidshare » luleburgazspor » rizeli olmak » domates » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » elektra » kenan dogulu » thehungersite com » toefl ibt » yukari hinzevek camii » saka » uludag timsahlar » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » 502 » divx arsivi yapmak » aziz yildirim » fatih urek » unlulerin kisisel iletileri » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » adalet emiri » onur oymen » cesme » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » unisex tuvalette sicmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa