umarim yanlis anlasilmadan hedefine gitmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. giden gitmistir gittigi gun bitmistir
  2. giden gitmistir gittigi anda bitmistir
  3. giden gitmistir gittigi gun bitmistir yalani
  4. umarim
  5. umarim vs insallah
  6. umarim anlamazsin
  7. umarim seni sikmiyorum
  8. umarim her sey istedigin gibi olur
  9. sen beni aldatamazsin ama ben seni umarim aldatmam
  10. insallah yerine umarim diyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

umarim yanlis anlasilmadan hedefine gitmistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. umarim yanlis anlasilmadan hedefine gitmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umarim yanlis anlasilmadan hedefine gitmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enderun sirin » birinin gogsune yaslanip aglamak » fernando albino de sousa chalana » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » house of the rising sun » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » cennetten kovulan » yaran diyaloglar » sisi » halki ekonomik kriz ile korkutmak » hayatta anlik mutluluk veren seyler » exodus » rize » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » ataturk un karga kovalarken olmesi » play beautifully » cinsel organin fermuara sikismasi » arda turan in umit milli takimda oynamasi » jay jay justified » gullible » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » scooterda aglamak » brothers of the lame » metrobuslerdeki vip koltuklari » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan