umarim her sey istedigin gibi olur 

kapat
  1. kimi zaman bir ayrılığın ardından, kimi zaman da yeni başlangıçlar için kullanılan iyi dilek cümlesi..
    #1087946 (no promise, 01.01.2007 01:25)
  2. bunu söyleyen kişi aslında ummaz bunu. otomatiğe bağladığı için çeneyi, söyler. o kişinin umduğu şey, yeni birisini bulmaksa, sen ona umarım dilediğin gibi olur der misin?
    #1087968 (hyperion, 01.01.2007 01:29)
  3. umutsuz bir cümle..ardından umarım o istediğin de ben olurum die hönküre hönküre ağlanabilesi cümle..
    #1088016 (tiktak, 01.01.2007 01:38)

© 2008 - uludağ sözlük

umarim her sey istedigin gibi olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. umarim her sey istedigin gibi olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu umarim her sey istedigin gibi olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oldversion com » fabio capello » tork » enc » bonservis » 4 dakika uyarisi » seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi » the dark knight » boyoz » pol der a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci