ulusoy daha ne yapsin penaltilari da mi atsin 

kapat
  1. 5 agustos 2006 fenerbahce kayseri erciyesspor macinda bir taraftarın elindeki dövizde yazan süper yazı.

http://www.antu.com/image...7/upLoad/uploadMacGaleri/ [0020][2006.08.06.02.21.38][1].jpg
    #506675 (free your mind, 06.08.2006 23:01 ~ 23:03)
  2. (bkz: geçmişi çabuk unutmak)
    #506688 (atan alir spor, 06.08.2006 23:03)
  3. (bkz: anelka nın konyaya attığı gol)
    (bkz: luciano voleybolcu mu)
    #506698 (armi, 06.08.2006 23:05 ~ 23:06)
  4. (bkz: haluk gol gol gol) *
    #506706 (free your mind, 06.08.2006 23:06 ~ 23:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ulusoy daha ne yapsin penaltilari da mi atsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulusoy daha ne yapsin penaltilari da mi atsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulusoy daha ne yapsin penaltilari da mi atsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yusuf cemal keskin » bir derdim var yasanmisliklari » misvak » asosyal metalci cocuk » milli egitim bakanligi bursu » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » dogu ve guneydogu anadolu insani » zehir » mute » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » aramaya inanmayan ibne » kahverengi kusak » jale » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amat » yusuf simsek » yol arkadasi » doe maar » kurt » steven gerrard » ev arkadasi » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » oteki » kilis milletvekili ve sunnet » sicko » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » turkcell » balli » olum vurusu