uluslararasi 

kapat
  1. farklı ulusların beraber olması, aynı çatı altında toplanması, ulus topluluğu, ulusların birbiriyle ilişkisi.
    #225318 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 19:02)
  2. ing. international

edit: ilk entrydeki tanım yetersiz bulduğum için;

ulus devletlerinin, dünya düzenini sağlama amaçlı ortaya koydukları davranışlar bütünüdür. bir ulus devlerin sizinle olan ve sizin onla olan ilişkinize politika, her hangi iki devletin ( bunlar sizi ilgilendirmemeli )ilişkisine ise uluslararası ilişki denir.

birde türk erkekleri ile rus kızlarının uluslararası ilişkileri var ki deymen keyfime. *
    #3061642 (borcu, 26.02.2008 16:46 ~ 17:03)
  3. (bkz: beynelmilel)
    #3061687 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 26.02.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

uluslararasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uluslararasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uluslararasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » yasa ici » ain t it fun » bir salak gibi olmek » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » hursit tolon » 4x21 doludizgin » sozlukteki erkek hegemonyasi » algolagni » sinavda mesaj atmak » lavaboya kul dokmek » turkiye devrimci genclik federasyonu » kara carsafin yasaklanmasi » karbon » hayata dair ic burkan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baba ocagi » galatasaray » ataturk un fenerbahceli olmasi » instituto cervantes » egitim sart » milletvekilleri asgari ucret alsin » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » ogrenci evi » disco inferno » divide et imperium » kelly macdonald » there s a place » servet cetin » loy loy » astroloji haritasina bakarak asik olan tip