uluslararasi telsiz kodlari 

kapat
  1. hatırladıklarımı yazıyorum hatırlamadıklarımı internetten bakıp ta yazacağım merak etmeyin *

alfa
    bravo
    charlie
    delta
    echo
    foxtrot
    golf
    hotel
    india
    juliet
    kilo
    lima
    mike
    november
    oscar
    papa
    quebec
    romeo
    ssierra
    tango
    uniform
    victor
    whiskey
    x-ray
    yankee
    zulu
    #1650978 (eppur si muove, 16.05.2007 19:23)
  2. (bkz: uluslararasi kodlama sistemi)
    #1651024 (vincent vega, 16.05.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

uluslararasi telsiz kodlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uluslararasi telsiz kodlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uluslararasi telsiz kodlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» not now john » yigit lakabiyla anilir » tip fakultesi bitirip pastaneci olmak » mortal kombat 3 ultimate » shaquille » 17 subat 1959 thy londra ucak kazasi » dulgerbob inciryapragi » boyoz » 20 lik dis » nogger a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci