uluslararasi haber alma ve istihbarat faaliyetleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haber alma ozgurlugu
  2. asfalt yoldan toz alma edirne den kiz alma
  3. ben habere haber demem haber yanli olmayinca
  4. abazan faaliyetleri
  5. cehennem faaliyetleri
  6. yaralti faaliyetleri
  7. baslik bomba haber fis haber siteleri
  8. ne haber yavrum iyiyim senden ne haber
  9. beyin yikama faaliyetleri
  10. irakli direniscilerin faaliyetleri

© 2008 - uludağ sözlük

uluslararasi haber alma ve istihbarat faaliyetleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uluslararasi haber alma ve istihbarat faaliyetleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uluslararasi haber alma ve istihbarat faaliyetleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kralim tabii disko krali » venividivici » arsivci » zeynep tokus » hipokinezi » otoklav firini » butun hiyarlari deve sanmak » ben seni arkadas olarak goruyorum » sizofreniform bozukluk » perseverasyon » kent » desmodus rotundus » seovi » children of a lesser god » ali kirca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basortusu yasagini savunan solcu » frank gambale » alwayssleepy » david hume » 314 » diazem » these living arms » hadi simdi nabican » 2008 japonya gp » saturnine » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » kingda ka » nevroz » dam basinda oturan eski sevgili » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi