uluslararasi enerji kurumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. enerji piyasasi duzenleme kurumu
  2. uluslararasi enerji ajansi
  3. turk dil kurumu
  4. pic kurulari kurumu
  5. kamu kurumu
  6. turkiye is kurumu
  7. seker kurumu
  8. sut endustrisi kurumu
  9. et ve balik kurumu
  10. egitim kurumu

© 2008 - uludağ sözlük

uluslararasi enerji kurumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uluslararasi enerji kurumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uluslararasi enerji kurumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul un en guzel semti » 1980 lerde israil icin bir strateji » sadus » sahte sarisin » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » azalmis icgoru » sozlukteki sabetayistler » fenerbahce nasil duzluge cikar » fetullah gulen » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » erkan ogur » 934 tane fake hesabi olan yazar » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » benighted » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » faati » tanri » algolagni » cimbom sozluk » manowar » pos makinasi » transseksuel guzellik yarismasi » cem yilmaz » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » bilgisayar » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » bon iver » sir isaac » uludag ve eksi sozluk atismasi » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci