uluslararasi devrek baston ve kultur festivali 

kapat
  1. her sene temmuz ayının ortalarında yapılması gelenekselleşmiş hadise. Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yapılır. geçmişte baston ve güreş festivali adı altında yapılırdı. fakat belediye yönetimi chp'ye geçtikten sonra * güreş olayını banal bulmaları sonucu baston ve kültür festivali olarak düzenlenmeye başlamıştır.

gerçek anlamda uluslar arasıdır, dünyanın çeşitli ülkelerinden gösteri grupları gelir her sene. bu yılkine Rusya, Bulgaristan Plonya, Slovenya'dan Folklor Ekipleri katılacak.

pazar günü yapılacak ücretsiz halk konserine ise;funda arar, grup 84, kutsi, Selma Geçer, Nazlı Kanat, Sezai Çağdaş, Aydın Aşlan katılacağı açıklanmıştır.

tüm bunların yanı sıra yerel sanatçıların konserleri, çeşitli konularda paneller, tiyatro gösterileri ve daha bir çok etkinliğin dolu dolu yaşanacağı bir hafta.

not: daha önce yazar olsaydım burada bir zirvenin düzenlenmesine ön ayak olabilirdim belki, çok da keyifli olurdu. artık seneye bakıcaz.

edit: chucklet'in uyarısı ile bi takım imla hataları düzeltilmiş ve kendisine teşekkür edilmiştir.
    #3678571 (happylover, 17.07.2008 19:35 ~ 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

uluslararasi devrek baston ve kultur festivali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uluslararasi devrek baston ve kultur festivali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uluslararasi devrek baston ve kultur festivali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataraxie » amfetamin » ince uzun parmakli zarif eller » yaran okuyucu yorumlari » losing my religion » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » joe burrus » kuru kebap » 3rd rock from the sun » cezayir in kurulusu » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » neset ertas » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » medeni cesaret » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » nefret edilesi hediyeler » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » the four horsemen » gokhan saki » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » galatasaray ve besiktas kardesligi » yaran youtube yorumlari » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » robert enke » arjen robben » cem karaca » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » bir gecelik kizin basa bela olmasi