ulusalcilara buyuk gozalti 

kapat
  1. istanbul emniyet mudurlugu terorle mucadele sube mudurlugu ekiplerinin, Emekli tumgeneral veli kucuk , avukat kemal kerincsiz , aksam gazetesi yazari guler komurcu ve turk ortodoks patrikhanesi basin sozcusu sevgi erenerol un da aralarında bulunduğu 21 kişiyi gözaltına almasıdır.

operasyonun perde arkasında hükümetin gözdağı mı var, henüz durum meçhul. ama görünen o ki, bu operasyonun ankara kaynaklı olduğu ve belli yerlere mesaj niteliği de gözüküyor.
    #2877969 (imper, 22.01.2008 12:03 ~ 12:48)
  2. oysa ben evlenip silah üzerine yemin etçektim.
    bu ülkenin sahte vatanseverlerine hayranım ben zaten. ulan adam ulusal bütünlük için savaşıyormuş ne dokunuyorsun? zaten neden yasalar var ki? işimize gelmeyeni öldürelim.
    asıl hayretlere düşüren bu insanların mevkileri. biri gazeteci, biri emekli albay.... yani bu liste bitmez. demek ki çok okumak iyi değilmiş. insan kafayı sıyırabiliyormuş.
    #2879390 (fabala, 22.01.2008 16:45)
  3. Bir kutbun diğer bir kutup üzerinde üstünlük sağlama çabasıdır.
    (bkz: yemezler)
    #2879414 (KIZILMASKE, 22.01.2008 16:52)
  4. 9 agir ceza mahkemesi tarafından gizlilik kararı alınan olaydır.
    #2879527 (imper, 22.01.2008 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ulusalcilara buyuk gozalti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulusalcilara buyuk gozalti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulusalcilara buyuk gozalti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maddi hasar » mayokini » latince bilen sozluk yazarlari » acik imza » yaran kufurler » buyumek » 1 gun gecti unutamadim seni » trinidad tobago milliyetciligi » anilingus » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » sagopa kajmer » kahve » deniz feneri » burak ozcivit » behold the man » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk dirilse olabilecekler » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » robert lee yates » mark jackson » allah » kanada » turk dizisi cekmek icin gerekenler » toplu emo katliami » insanin basina gelebilecek en kotu olay » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » bos bos monitore bakmak » eve » sorrow » bir seylere inanma ihtiyaci » ynglan