ulusalci medyanin cemaatci medya karsisinda cokusu 

kapat
  1. son olarak kanalturk'un fethullah gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen akın ipek'e devriyle rahatlıkla gözlemliyebileceğimiz durum. artık ulusalcı medya'nın toplum tarafından rağbet görmeyerek uğradığı tiraj ve rayting kaybı sonucu çöktüğü açıktır. ulusalcıların en büyük kalesi fethullah gülen tarafından fethedilmiştir.

edit:valla arkadaşlar ulusalcı medyayı ben fethetmedim. benim galiba tek suçum olanı söylemek.
    #3389222 (stratosfer, 12.05.2008 21:33 ~ 21:34)
  2. (bkz: ulusalcı medya)**
    #3389233 (goooooooooooooooooooogle, 12.05.2008 21:36)
  3. http://www.youtube.com/wa...MkeVw&feature=related +
    #3389249 (aquarius, 12.05.2008 21:39)
  4. ortada kavram karmaşası vardır.

zira ulusalcı medya diye bir şey yoktur. kendisini ulusalcı,atatürk ilkelerinin yegane koruyucusu zanneden, laikliği din bellemiş bir guruh vardır ve ağızlarıyla kuş da tutsalar milletimizin onlara prim vermeyeceği bellidir.

cemaatçi medya denen bir şey yoktur. zira ülkemizde cemaat kavramı yanlış algılanmakta ve bilip bilmeden türlü yorumlara sebebiyet verilmektedir. cemaatçi medyadan kastedilen muhafazakar görüşlü, iktidar partisine yakın yayın organlarıdır.

aradaki farkları bildikten sonra yorum yapmak ne kadar kolaylaşıyor değil mi?

tanım: olmayan bir çöküştür. zira ulusalcı medya denen bir şey hiçbir zaman olmamıştır.
    #3389253 (enderun sevgiler, 12.05.2008 21:39)
  5. (bkz: ne ulusalcılar gordum zaten yoktular)
    #3389273 (pablo escobar, 12.05.2008 21:44)
  6. (bkz: para var huzur var)
    #3389481 (dr rocco amca, 12.05.2008 22:27)

© 2008 - uludağ sözlük

ulusalci medyanin cemaatci medya karsisinda cokusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ulusalci medyanin cemaatci medya karsisinda cokusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulusalci medyanin cemaatci medya karsisinda cokusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk moderasyonu » tarihteki unutulmaz ayarlar » age of ne lan » resident evil » oysa ellerin » pilotmont » anneye bilgisayar kullanmayi ogretmek » nur icinde yatmak » erkan can » onder cakar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci