ulusalci aydinlara gozdagi veriliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozdagi
  2. aydinlara vatan haini diyen zihniyet
  3. aydinlara karsi sokaklara katiller salmak
  4. mhp usulu gozdagi
  5. gozdagi vermek
  6. 7 nisan 2007 aydinlara sahip cikiyoruz bulusmasi
  7. sehit cenazeleri abartili veriliyor
  8. rakip forvetlere gozdagi vermek
  9. kizlarin hala veriliyor olmasi
  10. musteriye caktirmadan cocuguna gozdagi vermek

© 2008 - uludağ sözlük

ulusalci aydinlara gozdagi veriliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ulusalci aydinlara gozdagi veriliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulusalci aydinlara gozdagi veriliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » elektrik » milletvekilleri asgari ucret alsin » jigga » venus pastanesi » sesli dusunuyorum ben » yaran kufurler » voyorizm » zeynep gunay » euro truck simulator » deft » ozgurcan ozcan » bu cocuk okumas » salvarli et » yarin cok gec olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mr self destruct » hidradenitis suppurativa » terry kath » burdur » ovulmekten cekinmek » nba 2k9 » tropic thunder » sevim basbug » yan bahce » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » agliyorum kahrimdan » comorbidity » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » pirskirin