ulusal milliyetci 

kapat
  1. götten uydurma terimlere güzel bir örnek teşkil eden hede. **

(bkz: doğu perinçek)*
    (children of bodom, 09.05.2007 23:56 ~ 10.05.2007 00:27)
  2. uLUSALCILIK HER ŞEYDEN ÖNCE BiR EKONOMi modeli olarak 1923 - 1945 yılları arasında cumhuriyet tarihimizin devlet eli ile ekonomik kalkınmasını gayet hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirdiği kuruluş dönemi politikası olarak ve milliyetçiliği de bu doğrultuda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleri ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerine uygun bir şekilde bir anayasal yurtaşlık çerçevesinde belirlediğimiz takdirde ülkemizi yıllardır küreselleşme ve islamlaştırma çabaları altında sindiren emperyalist politikalara karşı gelerek hem siyasette gerçek demokrasiyi hem de ekonomideki gerçek kalkınmayı ülkemize vaad eden oluşumun savunucusudur .
    (nekrofili, 10.05.2007 00:05)
  3. milliyetçiliğin laciverti.
    (filleri kurtaran adam, 10.05.2007 00:07)
  4. Ulusalcılığı faşizm ile bir tutan liboş zihniyetin uydurması olan kavramdır .
    (nekrofili, 10.05.2007 00:10)
  5. nasyonal sosyalizmin yeni versiyonudur.
    (bkz: nazi)
    (öğrenci işi, 10.05.2007 00:13)
  6. boşu boşuna uludağ sözlük yazarlarını tanımlama yapmak zorunda hissetiren uydurma terimdir. zira yok böyle bişey arkadaşlar... yani en azından ben nette aradım taradım bulamadım. *
    (children of bodom, 10.05.2007 00:16)
  7. ulus=millet ise ulusal milliyetci = milli milliyetci dir..
    demek ki bu arkadaş milli olmuş bir milliyetcidir *
    (arcadian, 10.05.2007 00:16)
  8. millet olmadan ulus olmaz, millet olmadan milliyetçi olunmaz. tanımsız bir tanım cümlesidir
    (bkz: dötünüzden element uydurmayın)
    (karpuzkabugu, 10.05.2007 00:25)
  9. başlık mantığından yola çıkarak yapılan bir benzetme : " tayyar tayyare " ( uçan uçak )
    (bkz: yaran başlıklar)
    (altin kafesteki bulbul, 10.05.2007 00:34 ~ 00:36)
  10. Osmanlı ümmetçiliğini özleyen dinci - faşist zihniyetin Atatürk milliyetçiliğini benimsemiş sol görüşü insanları hedef alan sanal kavram uydurmasıdır . Ulusalcılığın içinin boşaltılması ve vatanseverliğin milliyetçilik adı altında bir faşizm gibi yansıtılmaya çalışıldığının göstergesidir .
    (nekrofili, 10.05.2007 00:36)
  11. (#1478051)
    (sonkuzu, 10.05.2007 01:46)
  12. (bkz: sosyal faşistler)
    (bkz: vizontele tuuba)
    (tabuttamenemenyapanimam, 10.05.2007 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kanat atkaya » olumden sonra yasam oldugunu iddia etmek » gokhan gonul » sezen aksu » ahmetli nin tarihi eserleri » boyle gote bulbul ote » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » domates corbasi » bioxcin » kalp kalbe karsi » cimeyil » galvanize » sohodo » freekick fusion » yildiz makarna » yaratilis » ogzi » kazim koyuncu » fenerbahce vs dtp » cin » 22 haziran 2008 dark tranquillity istanbul konseri » michael spinks » kurban i keriz » charlize theron » zall » vize nin tarihi eserleri » sol sag catismasinin sacmaligi » takoz recep » sumer mitolojisinde insanin yaratilisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa