uludagsozluk rumuzunun entrylerini oylamak 

kapat
  1. malumunuz sözlüğümüzde böyle bir rumuz var. moderasyon tarafından bir amaca yönelik olarak kunlanıldığını (doğru başlığa yönlendirmek için bakınız vermek, reklam vs) anlamayan yazar arkadaşımın giriştiği hareket biçimidir.

olası gerekçeler şunun gibidir;

a) bu eleman kimi, daha doğrusu neyi oyladığının farkında değildir. basar butonlara ööyle, bazen tek tek basar, bazen hepsine birden basar, değişik kombinasyonlarla basar, aval aval takılır ortamda filan derken, aa kuş

b)moderasyona bu yöntemle mesaj verme gayesindedir. hani ''olmaz olsun böyle reklam'', yahut 'kahrolsun sözlüklerin reklam alması, yaşasın tam bağımsız çevrimci uludağ '', belki ; ''böyle de başlık mı yönlendirilir, hıh, ben daha iyisini yapardım aptarlar'' gibi.

c)oyuncak ayısıyla arkadaşlık kuran çocuk misali yalnızlık sebebiyle uludagsozluk rumuzuna misyon yüklemiştir. sorsan kanka olduklarını bile iddia edebilir. ikna etmek güçtür.

yani neresinden tutsan elinde kalıyor bu eylem arkadaş. başka hangi amaca hizmet eder, bana, sana, bize, moderasyona ne fayda ne zarar sağlar yemin ederim anlamış değilim.
    anlayan arkadaşlardan ciddi olarak izah etmelerini rica ediyorum.
    (hosaf, 08.05.2008 17:54)
  2. bazı sitelerdeki bas rahatla tuşuna benzer. basar basar rahatlarsın. ha bir de öyle bu tuşun altında 'başka bir şey aramayın sadece stres atmak rahatlamak amacıyla yapılmıştır başka hiç bir art niyeti yoktur!!' yazarlar buda öyle bir şey işte.
    (BodrumTorbası, 08.05.2008 18:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ac milan » din bu » barclays premier league » fdr » il padrion » ogzi » pelvis » bismillahirrahmanirrahim falan olmak » belki » yaran diyaloglar » mesaj hani » adanaliyik allah in adamiyik » adana demirspor » adecco » sevgilinin kalcasinda tokat izi gormek » hani nin tarihi eserleri » kesekagitlik kiz modeli » bi biskreme verdim » sass » dave gahan » steel dragon » iki kati ya da hic » salem » reconquista » banyan » yigit ozgur esprileri » tolga ozbey » ashram » diego armando maradona a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa