uludagsozluk halka aciliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nazi arsivleri halka aciliyor
  2. perde aciliyor
  3. celse aciliyor
  4. yasasin okul aciliyor
  5. populerlik ugruna ya rab ne gotler aciliyor
  6. her dakikada bir sirinli baslik aciliyor olmasi
  7. halka 2
  8. halka arz
  9. halka
  10. wap uludagsozluk com

© 2008 - uludağ sözlük

uludagsozluk halka aciliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludagsozluk halka aciliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludagsozluk halka aciliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vatanim icin goreve hazirim » whopper » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » love remains the same » mutlulugun tek yolu yoktur » bedevi kulturu » ben hep seni yazdim » erkekleri cekici yapan detaylar » tom bombadil in basbakan olmasi » empyrium » jean amerika nin salvaridir » netsozluk » arap sukru » phoenix » monday bloody monday » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gullible » serdar akinan » gecen haftanin en begenilen entryleri » mozzart » sehid » abdurrahim karakoc » johnny b goode » star » final destination » el kurutma makinesi » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » makineye bagli yasayan insan » fairson