uludag user sayisinin eksiyi sollamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukte latincenin fransizcayi sollamasi
  2. bu ulkedeki pasa sayisinin asker sayisinin yarisi olmasi
  3. bas haci eksiyi
  4. bastim eksiyi bastim eksiyi
  5. o eksiyi alir
  6. o eksiyi ben verdim hocam
  7. eksiyi birak simdi
  8. affetmem basarim eksiyi
  9. eksiyi hak eden entry
  10. 30000 eksiyi nasil aldim

© 2008 - uludağ sözlük

uludag user sayisinin eksiyi sollamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag user sayisinin eksiyi sollamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag user sayisinin eksiyi sollamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevda yuklu kervanlar » aslinda herkesin mutsuz olmasi » otuzlu yaslar » ac bellinzona » cemsbg » gunduz siyaseti gece seksi konusmak » der meister » semsiyeyi alip giden ev arkadasi » yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili » mukemmel bir gun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games