uludag universitesi oyunculari 

kapat
  1. bütün zorluklara karşın, uludağ üniversitesi'ni tiyatro alanında temsil etmek için tiyatro sevgisinden yola çıkılarak kurulmuş olan tiyatro topluluğu. http://uuo.uludag.edu.tr/
    #666445 (sciende, 25.09.2006 23:41 ~ 23:42)
  2. geçen yıl odtüde içlerinden biriyle tanıştığımız dosthane tiyatro topluluğu. O esnada ortamda bulunan 50ye yakın odtülü arabamızın taşınmasına bir gram yardımcı olmazken uludağ üniversitesi oyuncularından olduğunu söyleyen arkadaş canla başla bize yardımcı olmuştu. *
    #1365420 (atinalitimon, 02.03.2007 14:51)
  3. uludağ'a ilk gelişte bir can simidi olmuştu benim için burası. tiyatronun büyülü dünyasını zaten bilen bilir. bir de bu büyüye en kralından bir samimiyet eklerseniz tadından yenmez. işte böyle bir yerdi bu topluluk. yaklaşık 40 insan, yeni tanıdığın 40 insan bir anda gelir hayatının orta yerine konuverir. bu konumlanma sırasında sorarsın kendine nerden bu bağlılık. tiyatro mu yoksa burdaki insanlar mı? çok da aldırmazsın sonra. çünkü anlarsın ki ikisinin birleşimiydi burayı böyle vazgeçilmez kılan. çok uğraştı bazıları tiyatro için. çok yetnekliydi bazıları da. ve hepsi çok iyi insanlardı. tüm uzak duruşlarıma, tüm tembelliklerime rağmen çok önemsedim bu bursalı üniversite tiyatrosunu. son durumu nedir,ne değişmiştir bilmiyorum ama ben görmüş olduğum haliyle hatırlamaya devam ediyorum.
    #2409754 (bitse de kurtulsak, 01.10.2007 11:48 ~ 11:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uludag universitesi oyunculari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag universitesi oyunculari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag universitesi oyunculari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uludag universitesi oyunculari. Copyrights of the articles are belong to their authors.