uludag universitesi ilahiyat fakultesi 

kapat
  1. ilâhiyat Fakültesi’nin temeli 1975’te öğretime başlayan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 4 yıllık “Bursa Yüksek islâm Enstitüsü”ne dayanır. Enstitü 1982 yılında Uludağ Üniversitesi’ne bağlı bir fakülte olmuştur.fakülte kampüsü nilufer fethiye de bulunmaktadır.

http://ilahiyat.uludag.edu.tr/
    #1457738 (bilgehan, 27.03.2007 01:17)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag universitesi ilahiyat fakultesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uludag universitesi ilahiyat fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag universitesi ilahiyat fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» limon ile espresso arasindaki buruk tat » solcu futbolcular » dede » hata » bal ile kaymak yenir ama her keseye gore degil » vega » in brugge » 7 0 i unutmamak » gloria estefan » striptiz kulubu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci