uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi 

kapat
  1. tahminen bu hafta içinde, kırmızı ve siyah sprayle yazılan tek kelime. odtu stadyumu ndaki devrim yazisisinin aksine tek kelimenin altında yatan birçok anlam; yakında silineceğinin göstergesi.
    #2655848 (hocuspocus, 02.12.2007 23:08 ~ 23:11)
  2. efsanevi bir hikayesi olup olmadığı merak edilen yazı.
    #4308609 (arabaciarabayatasget, 02.12.2008 13:35)
  3. üç-beş çapulcunun kendi çapında yaptığı salaklığın belgesidir.
    #4308611 (kaleci sacli adam, 02.12.2008 13:36)
  4. (bkz: gençler özenmiş)

05 edit: pardon lan özenmemişsiniz. tamamen orjinal, kendi fikriniz.
    #4308626 (aybars lebib, 02.12.2008 13:42 ~ 13:44)
  5. yazılmasını enteresan bulduğum yazı. zira ben okurken * okuldaki en anarşik * olay, yemekhane fiyatlarına yapılan zammın protestosu için bildiri dağıtılmasıydı. protesto gösterisi ise yaklaşık 7-8 kişilik bir grup tarafından mediko'nun önünde, 150-200 kadar jandarmanın yakın takibi altında yapılmıştı. yarım sayfalık metni janradmaların arasından okuyup dağılmışlardı.
    #4308629 (razumihin, 02.12.2008 13:44 ~ 13:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.